PICS FRÅN LÖRDAGEN


WHAT A NIGHT

Igår plockade jag upp Jensen nere på stan och en timme senare kom Jonna hem till mig. Efter ett tag anlände Stina och även Elin var med på ett hörn! Vi började ladda upp inför kvällen lite smått innan Suss kom och hämtade oss. Mot Mallan! Vilket var lättare sagt än gjort, det var så halt på grannens gård så vi tog oss inte upp med bilen, haha. Måste ha varit en väldigt rolig syn att se massa tjejer i högklackat stå och putta på en bil..
Aja, efter lite hjälp av Nisse och Christer tog vi oss iväg tillslut!

Hade grymt kul hos Malin och även på Kramm hade vi hur roligt som helst.
Tack för den kvällen alla som var inblandade!


Bilder kommer när jag fått dom av Hannsi.

090329

Om 2 ½ timme tänker jag kliva upp, åka ner till busstationen och se till att en viss person inte kommer med bussen till bajs-Stockholm.

Just det, HANNA! Jag vill inte att du ska åka "hem" :(

ÖRNSKÖLDSVIK

Imorse kunde jag sova en sisådär halvtimma längre eftersom Elin och Lovisa skulle följa med mig till skolan för att färga håret, riktigt skönt att ta bilen istället för buss. Jag fixade frippan på Lovisa och Bagger fick äran att vara barnvakt åt Elin. Jag blev sjukligt nöjd med Lovisas hår iallafall, hon gick från att vara flammigt kycklinggul till en jämn, kall och naturlig blondfärg. Nu blev jag sugen på att bli sådär blond igen!

Efter skolan stannade vi till nere på stan där jag skulle ha kunnat köpt hur mycket som helst. Fick lov att hejda mig men fick iallafall med mig en vit fransväska, två par solbrillor, en tröja och en mascara hem.

Nu sitter jag och planerar morgondagen med Jonna på msn, är faktiskt riktigt laddad! Hanna stannar hemma en dag till också vilket är guld :D

nu väntar Let's dance uppe hos familjen Eriksson. C ya!


090327

Gårdagens modevisning kan lätt sammanfattas med ett enda ord: "RAFFIGT"

Det var iallafall en riktigt trevlig kväll och ännu trevligare blev den med Hanna och Bellan som sällskap <3



MODEVISNING

Piffad och klar för att gå på modevisning med Hanna och Izabelle på Kramm.
Trevligt såhär på en torsdag!

YEEEEY

Idag kommer ingen mindre än Hannuman hem :D
det ska bli trevligt att få se den kvinnan igen eftersom det nu var år och dar sen!

Min dag har iallafall varit väldigt slapp för er som undrar. Tog en buss hem runt 12, tittade på Hotel Rwanda med Elin och lite senare kom Jonna förbi och hälsade på en sväng. Imorgon blir det ett längre besök med fruktsallad och desperate!

                         
                                                

090318

En riktig pluggvecka är vad jag har, därför blir det inte många rader här. Helg tack!


 

Dagens långhårsuppsättning


090315

Igår var jag lite impulsiv. Nicke hade farit på jobbet och jag hade så fruktansvärt tråkigt och var i desperat behov av att hitta på någonting, så jag tog fram lite färg och började måla om köket. Maskerade och målade allting helt utan hjälp, lite stolt är jag faktiskt. Det blev kanonfint! Nästa gång jag har tråkigt blir det teverummet..

Filmen i fredags var hur bra som helst, precis som jag föreställt mig. "Män som hatar kvinnor", se den! Idag har jag och Nicke haft kalas här hemma eftersom han fyllde år i tisdags. Alfred kom och hälsade på, han är nog världens sötaste bebis. Ikväll blir det vildmarksbarn, "whipeout", "sanningens ögonblick" och "Beck"..

Grattis Danne till storvinsten och grattis Emmelie på födelsedagen!

MARIA BURÉN

Idag är ingen vanlig dag för det är Marias 20-års dag!
Grattis gumman, hoppas du får världens bästa födelsedag <3


090312

Imorgon är det fredag, tjalala. Som jag har längtat efter denna helg! Idag valde jag att vara hemma eftersom vi ändå inte hade skola utan bara skulle på nått tjafs om olika universitetsutbildningar vilket ändå inte känns aktuellt just nu. Bor man nästan tio mil ifrån så får man faktiskt göra så ibland.. Istället har jag bara varit hemma, hela dagen lång. Det är skönt ibland fast rätt långtråkigt också.. Ville att Nicke skulle stanna hemma från jobbet med mig istället men nej, aja, jag försökte iallafall. Han kommer som tur är hem vilken sekund som helst och då minsann kommer han mötas utav ett rent och fint kök!

Just nu längtar jag tills imorgonkväll. Då ska nämligen jag och min kära mor gå på bio här hemma i Kramfors. "Män som hatar kvinnor" blir det och jag har riktigt höga förväntningar eftersom många pratat så bra om den. Minns heller inte när jag sist var på bio, så det ska bli kul att hitta på något med mammsen <3

BAD HAIR DAY?

Nu är jag så sjukt less på all denna snö, jag vill ha vår!
Tror att Alfons håller med mig om den saken ;)


GI-SALLAD

Just nu sitter jag och njuter av världens godaste sallad. Det är en GI-sallad gjord på turkisk youghurt (egentligen ska det vara den fetaste crémefraichen), dijon-senap, majonäs (som man egentligen kan skippa) och vitkål. Sedan är det bara att göra sina egna varianter, antingen kan man ha med bara rödlök eller med äpplen och mandarinklyftor. Det är bara att testa sig fram! Du byter alltså ut alla kolhydrater som pasta, potatis etc mot denna sallad istället.

Testa, jag lovar, it's  l  o  v  e  l  y <3

<3

Grattis på 22-års dagen älskling. Jag älskar dig vettu!




Idag är även vår 3,5 års dag <3

VART ÄR DU?!

JAG SAKNAR DIG MIN ÄLSKADE VÄN <3


FLY

     
   

HAH

Hur dum kunde jag vara som trodde att jag skulle kunna åka till Sundsvall igår? Igår var värsta dagen vill jag lova, låg i soffan hela kvällen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Tror däremot att det berodde på att febern var påväg bort igår, när jag gick och la mig i sängen för att sova svettades jag som en gris, efter ett tag gick det över till "normal" svettning och helt plötligt svettades jag inte mer och kände mig frisk. Huvudvärken var helt borta, jag hade inte ont i halsen längre och jag var helt klar i huvudet. Rätt sjukt.. svettades verkligen bort febern. Är inte helt frisk idag tyvärr men mår betydligt bättre än igår, får se om jag åker ner en sväng på stan ikväll, kommer inte stanna länge. Är viktigast att jag är frisk imorgon!


Den här låten har fått mig på lite bättre humör denna vecka iallafall:

Flo Rida-Right round

Zante

Zakynthos -08


090304

Mår lite bättre idag faktiskt, eller jag mår faktiskt bra nu bortsett från en hosta som gör att det känns som att jag ska hosta upp inälvorna. Har inte ont i skallen iallafall och det är väll huvudsaken.. Om tio minuter slutar Nickepelle och då ska vi åka in till the big city på jakt efter en ryamatta till köket. Tänkte kanske unna mig en tröja jag SKA ha eller så väntar jag med den till morgondagens Sundsvallstripp.. Nicke som inte tycker det är allt för roligt att shoppa ska åka med mig till Sundsvall imorgon bara för min skull, för att jag inte kunde följa med i tisdags. How cute.. Hoppas att det bara inte var något han sa igår för att få mig på bättre humör? ;) Tänkte även hälsa på Mariette i hennes nyrenoverade lägenhet om vi hinner, har jag tur kanske jag får träffa min älskling nr.2 också..


älskling nr.2

SERIÖST

Jag är sjuk. På lovet! Brukar nästan aldrig vara sjuk, så blir man det just nu. Fan också! Imorse skulle jag åka till Sundsvall för att shoppa med Nickes mamma och lillasyster men istället får jag ligga hemma och gnälla för att jag har ont överallt. Skickade iväg Nicke för ett tag sedan för att köpa hem ipren, mucoangin, apelsiner, chokladglass och coca cola. Nu tänker jag gå och begrava mig under täcket..

SPORTLOV

Första dagen på sportlovet har ju kunnat få varit lite roligare. Vad sysslar alla med idag egentligen? Nu ska jag grovstäda köket eftersom vi ska åka och hämta vårat nya matbord. Nånting roligt med denna dag iallafall! Äh, hejdå..


UTMANING

Jag blev utmanad av Helle att lägga in den 6e bilden från den 6e mappen.
Titta vilken liten söting det blev!



Jag utmanar:
http://withjuliet.blogg.se
http://hannajensen.blogspot.com
http://mariaburen.bloggagratis.se

http://sofianasmark.blogspot.com

RSS 2.0