KRAMFORS GOES HOLLYWOOD

Direkt efter jobbet imorgon blir det till att fixa i ordning sig för att sedan dra till Tina & Annas fest med Hollywoodtema, jag är laddad! Kommer köra på svart paljettkavaj, svart klänning, svarta leggings och mina nya svarta feta skor. Väldigt svart men skitsamma, får väll piffa till det med nån färgklick på naglarna istället! Godnatt.


PIMP MY PHONE



Mycket Iphone-tjat känner jag, skitsamma. Funderar på att piffa upp den litegrann och det står mellan dessa två skal. Just nu lutar det kraftigt åt zebraskalet.



Fast det här skalet har jag lagt upp som förslag på vad Mathias (bro) kan köpa till mig i 20-årspresent. Jag fyller ju faktiskt bara 20 år en gång i livet.


TACK

Efter många om och men plus mycket strul från halebops sida så är äntligen min Iphone påväg hem till mamma. Jag blir som en liten barnunge när jag inte får som jag vill när det gäller något som jag vill ha NU, på en gång. Nu är det iallafall löst och jag hoppas att jag hinner få den denna vecka, annars måste jag ju vänta ändå tills tisdag..

Aja, nu är jag glad igen iallafall!

FAANS JÄVLA HALEBOP

Jag fick ett infall ikväll och tänkte beställa hem en Iphone 3GS vit med abonnemanget halebop vänner. Allt gick som smort tills jag tryckte på "köp" då det stog att jag skulle "gå till betalsidan". Då kom jag alltså till halebops startsida och ingenting hände, sedan när jag försökte göra om köpet står det att jag redan har ett abonnemang så alltså funkar det inte att beställa.

Jag har ju för fan inte ens betalat för mobiljäveln så hur kan jag då redan ha ett abonnemang?! GAH jag blir galen. Ännu mer irriterad blir jag när man endast kan få tag på idioterna via deras hemsida. Fuck you halebop.


MELLEPONKEN



Fick den här bilden i ett mms idag och det gjorde min söndag.
Har jag världens sötaste brorsson eller vad?


UTGÅNG I ÖVIK FREDAG 26/3











TIPS



Införskaffade ett par nya hörlurar igår, ett par koss/porta pro.
Sjukt sköna och sjukt bra ljud!


MEN FÖR I HELVETE!!!!!

MEN JAAAAJA KENZA, VI VET VID DET HÄR LAGET ATT DU HAR PERFEKT KROPP!
Sluta ge oss andra fetångest.. FAN också.






EN WEEKEND I STHLM

Fredagen började alltså med att jag plockades upp i Sundsvall för att bege mig ner till huvudstaden. Tog en jävulska tid att hitta till morsan och farsans hotell så dom fick släppa av mig så tog jag tunnelbanan ut till Hässelbygård där Mariette numera bor. Hon och Fly mötte upp mig, vi köpte pizza och gick vidare hem till hennes lägenhet där även Henke var. Efter det mötte jag upp Jensen vid Hötorget, det var dags för Alice i Underlandet 3D! Måste erkänna att jag inte blev särskilt impad av att se den i 3D, filmen var inte min filmtyp och ljudet var alldeles för högt. Men det var självklart jätteroligt ändå!

På lördagen vaknade jag upp av att solen sken in genom fönstret och fåglarna kvittrade. Klev upp förvånansvärt tidigt, jag och Hanna fixade iordning oss och begav oss in till da city. Vi strosade runt i en jäkla massa affärer långt in på eftermiddagen men det bästa av allt var ändå lunchen på Zanzibar. Uteservering i strålande sol, sallad och rosé/cider. På kvällen fick vi sällskap av Bagger, Moa, Riccardo och tre andra grabbar. Vi drog vidare in på stan, mötte upp Alex och hans kompis och drog på Grodan tills klockan var 4 på morgonen. Hemfärden dagen efter behöver vi dock inte tala om..


Hanna på Zanzibar

Moa & jag

På Grodan

Riccardo & Moa

Jag & Hannzor

Bagger & Moa

Bagger & jag

KILLER HEELS

Dessa skor adopterade jag och tog med mig hem från Stockholm. De har likadana sulor som mina andra älskade favoritskor, kunde alltså inte låta bli.

Jag lovar, snart ska ni få invigas!


HOS MIN ÄLSKLING



Igår drog jag till Sundsvall efter jobbet, har fått myst hela kvällen med Melle eftersom AE och Therese har spikat upp diverse grejer i läggan. Nu tänkte jag gå och få i mig nån frukost, om en timme kommer skjutsen till Stockholm. När jag kommer fram åker jag direkt till Mariette, ska bli roligt att se hur hon bor och även träffa Fly. Efter det ska jag, Hanna och Emil gå på Alice i underlandet 3D tänkte vi. Lördagen kommer bestå av shopping på stan och kanske inflyttningsfest hos Antonia i Solna!

Det kommer bli en bra helg.


ACK, SUNDBYBERG

Typ. Ack, lite överallt i Stockholm iallafall. Sundsvall imorgon, Stockholm på fredag.
Snart ses vi Hanna, Bagger, Moa, Mariette, Antonia, Blondinbella och alla andra 08:or!


HERO

Här har vi min käre bror från ett reportage i någon tidning där han får lära sig rädda hästar, cute huh? Jag visste väll att han egentligen ville hänga med mig och min kusin när vi lekte häst istället för att spela hockey och titta på Nilecity!

Han är bra söt min lillebror :)


MIN MARIA

Det är någon som fyller år idag!
Verldens besta ven, min andra hälft, min flickvän, Maria Burén <3



GRATTIS!!


LULEÅ, M-BOWLING, INSPARK OCH BEAT

Vårt grymma lag "No danger on the roof" bestående av Jesper, Jossan, Daniel, jag, Mimmi, Ida och Maria :)


DE PERFEKTA STRUMPBYXORNA



Läste Elin Klings blogg nyss och hittade en bild på dessa strumpbyxor från Acne. Tydligen har Lindex kommit ut med en liknande modell (för övrigt så är Lindex sjukt underskattat) och jag hoppas innerligt att dom går att få tag på uppe i Luleå.

KAN INTE FÅ NOG


Trött Melvin



Nöjd Melvin


RSS 2.0