090426

Tänkte försöka orka skriva några rader här också.. Gårdagen var iallafall mycket trevlig! Jag, Bellan, Bea och Sara for till Jonassons för lite grillning, rock band och hockey. Åkte sedan med Sara in mot stan och gick till brorsans klassfest, Gladan hann vi även med och en efterfest som varade till klockan 6, yes. Idag har det visst varit min födelsedag, har verkligen inte känts som så.. kul att fylla år på självaste ångest-söndagen! Är väll bara att inse att det inte är lika roligt att fylla år nu som det var för 10 år sedan :P

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig eftersom min buss numera går 05:50. Döda mig, snälla..

DAGENS LÅT


:D

Vad jag är glad just nu! Mariette skickade nyss sin tredje låt till mig som hon gjort tillsammans med en ny producent som är myyycket bättre än den förra. Ännu fler låtar är på ingång också! Spelar den på högsta volym just nu, en riktig partylåt! Ett skivbolag har t.o.m tagit kontakt med henne som hon ska träffa på måndag och snart är det premiärfest för låten på Oscar i Sundsvall.

Jag är stolt över dig sis!

Jag har bara en sak att säga:


090417


MYSKVÄLL

Vilken dag! Strålande sol och hyffsat varmt ute så idag fick jag äntligen inviga min kära skinnjacka. Burén dukade upp till tacos hemma i Nyland så där har vi spenderat denna fredagkväll. Jag, Maria, Izabelle, Hanna, Hanna, Fia, Stina och Justina! Riktigt mysigt att få träffa alla flickor igen. Nu sitter vi hemma hos Bellan, dom andra spelar kort så jag passar på att slänga upp ett litet inlägg :) det var tänkt att vi skulle dra ner på Gladan lite senare men ingen känner sig speciellt taggad så vi skiter nog i det. Laddar för imorgon istället!

Nu känner jag mig lite väl osocial så jag ska joina girlsen igen <3

090408

Dålig uppdatering från min sida, har inte haft lust att blogga helt enkelt den senaste tiden. Har varit på skolan idag som vanligt, ingenting speciellt har hänt förutom att Ida kom och klippte sig hos mig på eftermiddagen. Trevligt med lite catch up! Vi gick på Subway efteråt och käkade med Sundell innan det var dags att gå till Nola där modellerna fixades till mode/designs visning ikväll.

Jag fick även en mycket trevlig överraskning när vi gick ut från Subway! Medans vi stog och väntade på att få gå över vägen glider en liten vit golf sakta förbi som kändes väldigt bekant.. och i bilen sitter en väldigt bekant liten filur! Ingen mindre än min Maria :D fatta vad jag blev PAFF! Du såg inte lite förvånad ut du heller Marut :D hade inte en aning om att hon var påväg hem och senast på fredag får jag träffa henne igen <3


Burra & Gylle

ALFONS

Hoppas du har det bra uppe i hundhimlen älskade vän. 
Ingenting är detsamma utan dig här nere på jorden, vi saknar dig!

Ses snart igen Alfons <3



HVFR3 MOT BAGGERS

Tagga flickor! Imorgon är det klassfest som gäller i Övik hos Buggsy.
Jag längtar, längtar, längtar!



You beautiful woman.

RSS 2.0