J U L A F T O N - 0 9

Så har ännu en jul passerat, har varit en lugn och mysig kväll som skiljde sig väldigt mycket från andra år. Trots att farfar inte var med, mamma och Mathias jobbade, morfar låg på sjukan och Ante och Therese for efter middagen blev det ändå en fin jul. Runt 19:20 åkte jag och pappa iväg för att hämta hem morfar från sjukhuset, han fick permission tills på lördag så det var skönt för honom att slippa fira julen i en sjukhussal med gnällande och sjungande gamla gubbar.
Han var så söt som stod och vinkade från fönstret när vi svängade in på parkeringen! :)



Guff, mormor och morfars hund


Jag med mitt nya halsband som Elin, Nickes syster, gav mig i julklapp


Vårt träd


Min egna lilla bebiskanin


bästa morfar


SNORUNGE

Idag befinner sig Maria i.. Miami. Veckan därefter i New York. Dålig stil eller VAD att inte komma hem till jul! Detta kommer du att få ångra. Vem ska jag nu prata med minst 1½ h varje dag?! Tur att det "bara" är två veckor. Skit ner dig onge, hoppas resan gick bra iallafall!


Payback is a bitch


TO DO

Imorgon (idag) ska jag:

1. Julpynta hemma
2. Dekorera pepparkakshuset som i år inte kommer att prydas med hakkors som förra året (Mathias förtjänst)
3. Sy om mitt löshår
4. Sy in min jeansherrskjorta
5. Äta chips och dipp med Fia unt Tobbe

NAGLAR

Tänkte passa på att ge Soorya lite smygreklam.
Ge dig själv en nagelförlängning i julklapp vettja!



Hon jobbar på samma salong som jag, alltså Fix It på passaden i Kramfors.


EGODAGAR

Det är något jag har haft i veckan och som alla borde unna sig ibland. I onsdags fick jag håret färgat och klippt, i torsdags fixade jag nytt löshår, solade och fyllde på naglarna. Lite fräsch till jul kan man ju iallafall få va!

 


09.12.17

Sov gott lilla farfar <3

SUNDSVALL

Har haft en lugn och SKÖN helg, det behövdes. Igår tog jag bilen till Sundsvall, gick runt på Birsta för att köpa julklappar men efter att jag varit där i två timmar kom jag på att jag bara handlat julklappar till mig själv. Köpte världens snyggaste paljettkavaj i svart, en klänning, strumpbyxor och ett armband. Sedan skärpte jag till mig och köpte julklappar som inte var till mig själv, så nu har jag snart köpt till alla. Efter det åkte jag in mot stan eftersom jag skulle hälsa på brorsan och Therese i deras nya nyrenoverade lägenhet men stannade först till på Mediamarkt och köpte en Samsung ST510, just det, till mig själv ;) jag måste ha varit riktigt snäll i år! Har inte hunnit använt kameran så mycket men än så länge är jag riktigt nöjd. Touchscreen, liten skärm på framsidan, ansiktsretuschering direkt när man knäpper bilder, redigeringsprogram direkt i kameran m.m. Grymt!

Hos brorsan blev det pizza till middag, "baksmällan" som film, tacochips med dipp och en glass vi inte orkade äta. Stannade till i Birsta innan jag skulle åka hem och handlade lite mer, tittade på idoldeltagarna som var där och sjöng (dock inte Rabih så det sög) och stannade till hos Nickes familj för lite fika på hemvägen. Ikväll får jag inte missa Solstorm som går på trean och Paradise Hotel nån gång där mitt i.



Kello & Fly, bild som jag redigerat i kameran. Ja, det ska se ut som snö..


SHAKE YA ASS



Den här videon är tillägnad Maria Burén.


SAMSUNG ST550



Igår tog jag med mig Soorya till Expert för nu är det dags för en ny kamera för min del. Den här har jag funderat på länge nu så jag rådfrågade min kära bror igår om vad han tror. Nu såg jag nyss att både Kenza och Rikauteliggare fått var sin, vilken tur jag har, ska vänta och se vad dom skriver om den.

Tänk vilka egobilder vi kan knäppa med den här Marut.. (NAAT!) ;)


COCOO.SE


Min nya ring


M A R I A B U R É N

om jag tappar allt igen
det är möjligt att det händer
det kan vara svårt att hitta hem
från alla hav och alla länder

men ändå
du, min vän i livet
se hur sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst



VÄLKOMMEN HEM



Fick en glad överraskning idag när jag kom hem efter jobbet, min väska hade kommit!
Känner mig sådär härligt nykär igen.


ICE WATCH

Okej, jag dog lite.



Snälla mamma läs min blogg..


RSS 2.0