BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Här är lite bilder från förra helgens lagfest:













BEST BRO' EVAAAAAH

Idag fick jag detta armband från Thomas Sabo (grövsta kedjan) plus en "charm" i form av min månadssten av Mathias.

Sa jag förresten att jag har världens bästa storebrorsor?

HAIRCUT

Har alldeles nyss klippt en sånhär schtekig paradise-Andreas-frilla på brorsan (Mathias) som för övrigt är hemma i en vecka!



Jag tycker iallafall dessa frillor är sjukt snygga, sådeså. Syns tyvärr inte på typ en enda kille på Kramfors gator, men det är klart, finns ju knappt NÅN med någorlunda bra stil i denna stad. Nu var jag hård va..

E L F

Idag fick jag hem lite smink som jag beställt från E.L.F, bl.a en primer och en cream eyeliner. Ska bli intressant att testa det imorgon!

Detta skrevs om primern på Lindas sminkblogg:
"Här kommer en j*ligt billig ansiktsprimer som döljer torr som fet hy, samt fina linjer och porer!
Ni som har testat MUS Skin serum kommer känna igen er!, denna primer känns nämligen precis som den!
Huden blir babymjuk och make-upen liksom smälter in i hyn på ett härligt sätt!
Applicera bara lite lite primer i hela ansiktet innan din make-up bas och få en längre hållbarhet på din dagliga make-up!"

Låter ju lovande så jag beställde hem två stycken direkt.


ANAGINA.BLOGG.SE

Hahaaaaaa, sjukt rolig tjej. Från Sundsvall tror jag. Klockrent!


BOBOOO



<3

MIDSOMMAROUTFITEN KIRRAD

Beställde nyss hem dessa klädesplagg från Nelly.com, blev kär i klänningen första gången jag såg den i Kenzas blogg. Snacka om midsommardröm! Transparanta skjortor är inte helt fel det heller, instoppad i ett par slitna jeansshorts eller bara som den är. Däremot skippar jag det svarta bandet..



Hata leveranstid, jag vill få hem det nuuu.

FLASHBACKS

Inatt fick jag ett MMS klockan 02:53 som föreställde en pizzaslice med texten "Mmm, margarita utanför The Doors ;)". Det var från Lollojävel som är i Turkiet, Alanya närmare bestämt, i en vecka. Jag är så jävla avundsjuk, för exakt ett år sedan vid den här tiden var jag i Alanya och levde livet med dom bästa damerna jag känner. Lovisa, Linnéa, Helle, Bagger och Moa. Varenda kväll (läs tidig morgon) hängde vi på snabbmatstället nedanför The Doors och delade på en Margaritapizza. Det var tider det.


100519

Hej på er! Ännu en dag på jobbet avklarad, har varit lugnt. På måndag är det ca två veckor kvar tills jag slutar på salongen, det är ju nämligen tänkt att jag ska bli storstadsflicka, åtminstone flytta till en stad som är större än Kramfors. Längtar så fruktansvärt tills jag får en egen liten lägenhet att pyssla i och sköta om. Annars så har jag haft en väldigt trevlig kväll, Jossan har hälsat på här hemma hos mig och vi hann även med en promenad :)

Morgondagen blir intensiv, först jobb till klockan 17. Därefter ska jag iväg på ett ZUMBA-pass klockan 18 och 19:30 börjar fotbollsträningen. Välkommen träningsvärk säger jag bara.


BOLLSTA IK

Idag gjorde jag alltså comeback på fotbollsfronten, i Bollsta IK rättare sagt. Trodde först att jag skämtade med mig själv men näe då.

Roligt som fan och det verkar vara ett skönt gäng, lagfest på lördag ;) Whoooop whop!



PEACE & LOVE 2010

Nu har jag bestämt mig, klart som fan jag hänger med till P&L i sommar.
Snackade nyss med Jensen och vi har bestämt att det kommer bli grymt! Satan så bra.


Jay-Z, Lily Allen, John Fogerty, Andreas Grega, Markus Krunegård, Melissa Horn, The Kooks, Familjen, Miike Snow, Robyn, Vampire Weekend, Mika, The Hives, Kent, Hästpojken, Johnossi, Fibes! Oh Fibes! och en massa andra sköningar.


SOMMAAAAAAAAAAR

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren! Fest, sol och massa vänner. Varenda helg i sommar är planerad för mig, mycket att se fram emot med andra ord. Det börjar närma sig..



Sommar-pepp-låtar:


DAGENS IMPULSKÖP



Kunde. Bara. Inte. Ge. Faan.

Har velat haft en vit kavaj huuur länge som helst, kommer vara sjukt fräscht i sommar över en fin klänning. Idag hittade jag den perfekta (dock mycket snyggare i verkligheten när man har den uppknäppt, skitsnygg skärning där fram som inte syns på bilden) och då kunde jag ju bara inte låta den hänga där, samt ett par solglasögon slank med såklart. Och ett halsband.

Kavaj är för övrigt det absolut bästa klädesplagget och ALLA borde ha åtminstone en i garderoben. Snygg både till vardags och till fest. Just nu har jag samlat på mig en svart, en vit, en beige, en grå, en tunnare svart och en svart av paljetter. Men garderoben skriker efter fler.

Can't get enough helt enkelt.


EN ONSDAG I ÖVIK








Jag, Madde, Gabbi och Lovisa innan utgång <3 puss på er flickor.

KVALITETSTID

Imorgon efter jobbet styr jag mina fötter mot Örnsköldsvik, ska först möta upp Julia och utföra lite ärenden för att sedan dra vidare till mina älskade små Öviksflickor. En riktig kvalitetskväll ska vi ha! Med andra ord massa skitsnack och svullande. Madde, Gabbi, Lovisa, Helle och förhoppningsvis Elina; VI SES IMORGON! <3

Här har ni en muppbild på mig och Madde påväg till balen förra året, vi ska nämligen skeda imorgonnatt. Mys!


SPOTIFY PREMIUM

Hörrni, klicka på länken nedan och anmäl er + svara på frågorna så jag får spotify premium ;) Lite snäll kan ni väll va? Behöver premium för att kunna köra spotify i iPhonen..

http://www.gratispremium.com/?ref=188250


KOM IGEEEN!

ELÖÖN

<3



Tycker att alla borde sända ett stort GRATTIS till min fina vän Elin idag.
FÖR HON HAR KLARAT GESÄLLEN!!

Bra jobbat snygging, nu är det bara att börja leva livet :D


MAKEUP





Slänger upp en sminkning eftersom min blogg är bland det tråkigaste i läsväg. Sotat med inslag av guldbrunt. Förresten så är lösögonfransar den bästa uppfinningen någonsin. (Inte för att jag har det på bilden, det är helt och hållet mina egna. Eller?)


3A SÄLJES I SKÖNSMON, HARMONIGATAN 38, SUNDSVALL










Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 71,9 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Pris

495 000 kr utgångspris.

Avgift

3 423 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.


Bror och Therese måste få sin lägga såld,
visning nu på tisdag kl 17:30-18:00 om någon är intresserad!

Mer info: KLICKKLICK!


SÅHÄR SPENDERADE JAG MIN LÖRDAGKVÄLL



Och det var den bästa lördagskvällen på länge <3 Melvin, det finaste.


VALBORG

I fredags var det dags för Valborg igen. Vi började hemma hos Mandis och drog sedan vidare till Kramm där det dansades mest hela kvällen.. En viss liten skit gjorde debut på Kramm också, gratulerar gumman ;)

Alltid lika roligt med dom bästa <3










RSS 2.0