YES

Jag klarade gesällteoriprovet, är riktigt nöjd eftersom jag inte ens pluggade till det! Tänker inte ta gesällen nu i vår utan väntar nog till hösten istället, skönt att ha teorin bortgjord iallfall.

Uppsättning jag gjorde nu i veckan.


EGEN HÅRVÅRD

Den enda dagen jag verkligen inte får missa bussen är då vi har egen hårvård på skolan, en gång i månaden får vi göra precis vad vi vill med håret. Självklart sket sig allt för mig imorse, fem minuter innan bussen gick och jag skulle ta bilen ner på busstationen hittade jag inte bilnyckeln någonstans. Det visade sig att den låg inne i bilen.. När jag sedan skulle backa ut från gården så har handbromsjäveln frusit fast. Jag kutar upp till Nickes pappa och han hann skjutsa mig så jag precis hann med bussen tillslut. Glömde därför påsen med min frukost hemma, great.

Jag gjorde bara utväxten idag, nästa gång blir det en förändring istället.
Imorgon kommer Madde hit igen så då blir det utgång!


SKULE & IMPULSFEST

Igår tog jag bilen till Skule där Elin, Madde och slalombacken väntade på mig. Ditresan blev som den blev, kom iväg en halvtimme senare än planerat, körde fel och smet från en blåskontroll av polisen (inte med flit såklart). Tillslut kom jag iallafall fram och då var det bara på med pjäxern och upp i liften. Vädret var på våran sida så det blev en riktig härlig friluftsdag, min första på alla tre år dessutom.

När vi satt uppe i toppstugan berättar Madde att det var 100-dagars på Gladan, ringde Izabelle och efter en stunds fundering beslutade vi för att gå ut vi också. Tur var väll det! Fan vad roligt det var. Vi drog till Filip på förfest och på Gladan var det mycket folk. Riktigt lyckad utgång, kändes lite mysko att gå ut på en onsdag men man tar ju bara studenten en gång i livet. För mig och Madde var det dock 107-dagars men aja ;) Träffade många gamla klasskompisar som jag inte träffat på evigheter också. Christoffer, Märta Hägg, Mika, Chrille, Emil, Jonas, blivande mamman Sara mfl.

Tack för igår alla som var med!



 

THE MASTER BEDROOM

Detta är vad jag och Nicke har åstadkommit i helgen.
Lite skillnad måste det väll ändå vara? ;)

FÖRE



EFTER

     

OVÄNTAT BESÖK

Idag fick jag oväntat besök av min lilla älskling. Brorsan ringde och frågade om jag kunde ha honom eftersom han ska på modomatch, det tackar man ju inte nej till!
Så nu har jag sällskap av min vovve hela kvällen <3

Liten Fly.


LANTSTÄLLE HELT I MIN SMAK

Dessa underbara bilder får mig att vilja skaffa sommarstuga nu på en gång.


   
Klicka för större bild.

SOON

Rummet är färdigmålat, tavlorna är gjorda. Nu väntar jag på att klockan ska slå 00:00 så jag får ta bort all maskering och slänga upp tavlorna på väggen. Sedan väntar bara sista piffningen och rummet är klart! Slänger upp en bild när jag orkar :)

Förresten, grattis till lillpojken Danne och Linda!

EN HEMMADAG

Idag har jag varit hemma, jupp. Missade som tur var ingenting speciellt, har varit riktigt skönt med en hemmadag! Nicke skulle egentligen jobba dag men ändrade så han jobbade kväll istället. Vi tog en lång sovmorgon och drog sedan till Colorama där vi köpte färgen till sovrummet eftersom det inte blev av tidigare i veckan. Tur hade vi också eftersom de hade extrapris på vit färg, det blev myyycket billigare än vad vi trodde så nu funderar vi på att köpa färg till teverummet på en gång. Jag kör på vitt i alla rum (typ), då kan man använda tyger som fondvägg istället och ha roligare gardiner, kuddar m.m. Är mycket roligare att kunna ändra gardiner och kuddar lite oftare utan att vara bunden till någon speciell färg, sedan tycker jag om när det är lite stilrenare också, så vitt är ju perfekt. Jag vill få mitt sovrum klart NU!

Ikväll har mamma varit här och hjälpt mig med ett par gardiner till teverummet som skulle sys upp. I utbyte fick hon frillan fixad av mig, klippte page på henne vilket blev görsnyggt.

Nu ska jag leta fram morgondagens klädsel och sedan blir det nattinatti.



Hittade denna bild från i sommras då jag klippte page och färgade håret på Nickes lillasyster, samt smink då förstås. Otroligt att så lite kan göra så mycket.. Fascinating!

HELP ME

Jag behöver hjläp. Nästa fredag har vi egen hårvård på skolan men jag har ett dilemma (I-landsproblem rättare sagt). Jag vet inte om jag ska ha kvar samma färg som jag har nu (de undre bilderna) eller skaffa den färg jag hade i sommras (de övre). Älskar den färgen men nu har jag fått hört att jag ska ha kvar det mörka. Det negativa med min nuvarande hårfärg är att den kommer vara riktigt jobbig i sommar eftersom den är så röd, vet inte om jag orkar underhålla färgen hela sommaren..
Sedan blir jag galen på att ha samma färg en längre tid. Så ja, vad säger ni?!


(Bilerna är rätt missvisande, speciellt den längst ner till vänster, så rött är det inte.)

MIN HELG

Just nu har jag ingen större lust att kliva upp tidigt igen imorgonbitti, tur att jag får åka med Julia och hennes pappa. Guld värt att få sova en liten stund längre på morgonen och slippa åka buss! Jobbig vecka väntar dock, på tisdag har jag religionsprov och på fredag är det teoribiten av gesällprovet som gäller. Alltså kommer jag sitta och plugga varje kväll! (eller kanske inte..)

Helgen har varit lugn och skön iallafall. Fredagen spenderades bara hemma framför Let's dance. Igår var det som sagt dop för Affe på dagen. När vi kom hem stack Nicke ut med skotern och jag var bara hemma och pysslade. Det var tänkt att jag skulle laga en god middag dagen i ära men när Nicke var påväg hem ringer han och säger "Du, ring och beställ lite pizza..", inte mig emot! På kvällen for vi till Ellenor och Matte, spelade spel och gick sedan bort till Ida en sväng innan jag skjutsade ner några på Gladan. Jag och Nicke bestämde oss för att åka hem istället!

Idag har jag varit på ovanligt bra humör med tanke på att det är söndag. Vi tog en lång sovmorgon, tog sedan skotern för att åka en sväng i det fina vädret. Träffade även lill-Linus, man blir glad bara över att se den busungen. Lite senare kom Daniel och Emelie förbi och käkade middag, även David anslöt sig efter ett tag. Grabbarna drog ut med skotrarna och jag skjutsade Emlan till bruket. Medans jag var ensam hemma passade jag på att få bort alla kläder som legat utspridda över HELA golvet i sovrummet, och det är inte lite, vi har bara inte hunnit tvätta upp alla kläder sedan vi flyttade in men nu är det gjort. Man mår så mycket bättre av ett välstädat hem! Elin kom ner och gjorde mig sällskap och vi började titta på SATC-filmen (nej, jag har inte sett den tidigare) men får lov att se slutet imorgon. Händelserik dag!



Förresten, imorgon ska vi ÄNTLIGEN fixa färg till sovrummet.
Det kommer bli så jävla snyggt.
Nu vet ni vad vi ska göra i helgen! Bilder kommer självklart när allt är på plats.

PICS

Här kommer lite bilder från Alfreds dop:


                           

[1] Jag ute i kylan. [2] Elin. [3] Racer-Lova. [4] Alfred döps. [5] Lille Alfred. [6] Ludde. [7] Linus. [8] Tea och Elin.
[9] Elin och Lovisa. [10] Nathalie, Affe och Lova. [11] Linus.
[12] Robban, Affe och Anna. [13] Busunge.
[14] Jag och min Linkan. [15] Vi hade tur med vädret!

VALENTINES DAY

Våran dag har bestått av dop för lille Alfred. Bilder kommer!
Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag :)


Nicke, Alfons och jag.

PROM

Jag funderar på att beställa en klänning till balen från internet bara, orkar inte leta fram världens dyraste endast för en kväll faktiskt. En finare klänning istället för en sån där i siden som går ned till fötterna i rött eller blått som alla har. Inte min grej.. Dessa två fastnade jag för, den till höger känns lite mer "balig", men vill jag ha en svart?


OLD vs NEW

Hittade en liknande men fem år gammal bild på mig som den till höger.
Föredrar nog den högra, haha.


MY BABY


Idag har jag och Nicke varit tillsammans i 3 år och 5 månader <3



TREDJE BLOGGEN GILLT

Som ni märker så har jag skaffat en ny blogg, jag är alltså inne på min tredje nu. Blir så less på saker och ting efter ett tag och nu råkade det vara just bloggen. Denna blogg kan man även fixa till hur man vill vilket blir mycket roligare, men helt smärtfritt var det inte. Igårkväll satt jag och svor över alla koder och var nära på att lägga ner alltihopa, men så kom min tremänning som en räddare i nöden och hjälpte mig med, ja, nästan ALLT faktiskt. Så tack Emelie!

Svårast av allt var nog att komma på ett bra bloggnamn, ancaer=Anne Caroline Eriksson. Fyndigt va? Ehrm. Testade med alla möjliga namn men såklart var alla upptagna, så ancaer får duga. Nu ska jag slå om till televisionen, au revoir!




RSS 2.0