ICE WATCH

Ni vet den där klockan jag pratade om för ett bra tag sedan?



Jag fick den idag av min chef i 20-årspresent! Taaaaaack :D


TJUGO BAST

Nu har jag levt i 20 år, alltså en fjärdedel av mitt liv. Nä, förhoppningsvis blir jag väll äldre än 80..

Känns bra iallafall, har haft en riktigt nice dag. Elin Sundell var söt och bjöd mig på lunch, slutade även klockan tre idag så när jag kom hem grillades det hamburgare och morfar kom på besök. Hann självklart med ett besök på bolaget, det fick bli en "baja päron" som är så jävulskt god plus en present till min far som fyller imorgon. Kvällen har spenderats på Sollefteå sjukhus rehabavdelning eftersom mormor bröt benet för några veckor sedan och inte hann hem till min födelsedag. Då tog vi med kalaset till henne istället! :)

Har fått jättefina presenter som nya träningskläder, vårjacka, mer kläder och även en iPhonehögtalare som kommer gå varm hela sommaren lång! Perfekt födelsedagspresent (tips!).


Snygg, stilren och med sjuuuukt bra ljud. Tack bror, Therese och Mellebubbs!
I love it.


SUNDSVALL

Har haft världens mysigaste helg i Sundsvall men denna gång med båda mina bröder istället för en (och självklart Melle och Therese). Mathias hade åkt upp från Gävle så lördagen blev väldigt lugn med bl.a promenad, pizza, film och chill i soffan. Eftersom det var lika fint väder idag bestämde vi oss för att åka ut till mina kusiner i Ljustadalen. Jag och Emelie drog in till Birsta en sväng också men jag köpte inte en enda pryl till mig själv, inte EN ENDA! Applåder tack. När vi kom tillbaka gick grillen på högvarv och sallad hackades hit och dit. Sjukt nice söndag med andra ord!

Jag tror t.o.m att det blir en flytt till Sundsvall för mig så jag kan få rå om Melvin precis när jag vill, det är lika jobbigt varje gång man är tvungen att säga hejdå.
Lilla ängeln <3


JAG VAR BARA NITTON OCH JAG TÄNKTE ATT "DET HÄR ÄR BRA, HÄR KANSKE JAG STANNAR KVAR.."

Nu sitter jag och njuter av min sista timme som tonåring, jag har nog fan lite åldersnoja. Inte för att det är gammalt att fylla 20 och inte för att det känns jobbigt att lämna tonåren. Det känns bara wierd att man aldrig mer kommer få vara tonåring igen i hela sitt liv, ALDRIG mer.


FÖDELSEDAGSBARN

Idag fyller Daniel och Hanna 21 år, grattis grattis!





Ikväll bjöd Hanna på födelsedagsfika, jättetrevligt och med riktigt göttiga sötsaker.
Tack för kvällen alla flickor!

LIP INJEKTION FRÅN TOO FACED



Idag fick jag hem denna lilla sak på posten som Therese skickat till mig, tack tack! Var för nyfiken så kunde inte vänta med att öppna. Det är alltså ett läppglans med plumping-effekt som faktiskt ska funka, det sägs att den har bäst effekt av alla plumptjosans, den används flitigt på FACE och läpparna ska bli 20% större. Från början stack det som satan men särskilt ont gjorde det väll inte, tro det eller ej men det fungerade litegrann iallafall. Man såg mest skillnad på själva läppkonturerna. Ska prova imorgon igen med för- och efterbilder för då ser man nog lättast skillnaden. Rolig sak!

MÅNDAG 19/4

Full rulle, har varit fullbokad hela dagen på salongen. Har även invigt mina nya, sjukligt sköna träningskläder ikväll på bodypumpen. Komiskt att allt gick så mycket lättare..

Annars då? Har inte hunnit med så mycket annat.

TELEPHOOONE



Jag vill också kunna dansa sådär.

DEN EVIGA PAGEN



Ända sedan pagen blev inne för flera år sedan har jag alltid velat klippt mig men varit alldeles för feg. Nu efter att ha sett dessa bilder på Tungården tror jag bestämt att det kanske inträffar, dock inte förns till hösten.. För i sommar vill jag ha långt svall. Hade ju gärna fått varit lite tjockt också men man kan ju inte få allt.


Eller inte.


P-E-R-F-E-K-T:


CUPCAKESKVÄLL



Ikväll ska jag pyssla! Jag ska baka två sorters cupcakes (choklad och jordgubb) med massa olika dekorationer på. Jag, mamma och pappa åker till Sundsvall imorgon till min äldsta bror och hans familj. Eftersom Therese fyller år den 21a, jag den 26e och pappa den 27e firar vi alla tre imorgon istället. (Jag fyller ju 20 på veckans tråkigaste dag, måndag.)

Den här (klick!) bloggen är fylld med helt fantastiska cupcakes, otroligt duktig människa. Dock kommer jag att hålla mig till en lite enklare nivå..

Förresten Bagger, här är instruktionerna på hur man gör marsipanrosor: KLICKELIKLICK


HARD WORK

Har inte hunnit med annat idag än att jobba och träna, kom hem för 45 minuter sen.
En dusch och sedan säger jag godnatt!

LIPS


ÄKTA



FAKE




Perfekta läppar, äkta som oäkta.

ATT TAPPA ANDAN



Jag ska ha dom. Snart är dom mina, bara inte dom jävlarna tar slut..

Bäst att vara ute i tid.


MIN LÖRDAGKVÄLL

Vilken flitig bloggdag jag haft idag förresten! Måste vara solen som gör'et.

Har nyss kommit ut ur duschen, ska bara se till att jag kan visa mig utanför dörren och sedan kommer Julia hit för att hämta mig. Är strandsatt här hemma eftersom bilen har gått sönder, sjukt drygt..

Det blir iallafall myskväll med henne och självklart är Bellan med!


JAG HAR EN FRÅGA



Hur FAN kan man födas med dessa läppar? HUR?! Dom är enorma, lyckliga jävla människa. För enligt henne själv ska dom ju vara au naturelle..

Hur som helst har tjejen (Greta Dorthé ur PH för dig som inte visste) grym musiksmak.

VOLYMEN UPP


GULLISAR

Aww, vilka sötnosar jag fick se i camen idag då. Jag vill åka till Luleå nu!



Jesper, Marut och papiiii.

CHEAP MONDAY



Ge mig vartenda par tack.


DET ÄR TAMMEFAN VÅR UTE

DET ÄR SOL UTE! Så jävla skönt. Dagen började med att jag tog mig friheten att sova till klockan tolv, runt ett-tiden slängde jag på mig löpardojorna och hörlurarna för att ge mig ut i värmen vilket resulterade i en timmes powerwalk/löp-runda. Just nu håller jag på att laga en rätt töntigt nyttig lunch. Kycklingfilé i ugn och till det en avokado, gurka, kiwi, minikeso och linfrön. Känns otroligt skönt att ha kommit igång med både träning och matvanorna, numera är det träning fem dar i veckan som gäller. Step up en dag, bodypump två dagar och en timmes powerwalk de två resterande. Dags att komma i form! Ska bli jävligt kul att se om det ger nått resultat överhuvudtaget, annars blir jag förbannat sur.

Ibland får man dock unna sig lite onyttigt också så igår gick jag, Bellan, Amanda, Victor, Simon och Fippe till Kramm efter jobbet. Italiensk buffé, pizzaslice m.m! Dock inte lika gott som jag trodde det skulle vara. Tro på faan att farsan vill beställa pizza till middag idag då, blir en sallad för mig.. tack och hej.

SLÖTT PÅ BLOGGFRONTEN

Blä, jag orkar inte uppdatera ikväll. Vi tare imöra.. eller nästa vecka.


RSS 2.0