SNART

Idag tar jag bussen till Sundsvall, omöjligt att hålla sig hemma. Vill träffa lillen nu! När jag kommer fram är la familia på BB för någon koll, så jag ska strosa på stan (livsfarligt) och även köpa lite mössor åt Melvin.


Trött (?) big bro/pappa men Melvin verkar nöjd :)

LILLEMAN



Melvin <3


S P O R R I N G

JA MÅ HON LEVA!
Världens bästa Linnéa fyller 20 år idag och det är ju bra för då är det fest i Näsåker nästa helg ;)

Hoppas du får en grym dag/kväll/natt och ta det för fan inte lugnt!



Visst är hon snygg? Hon är singel också.


MONKI, PROBABLY THE BEST STORE IN THE WORLD



En del av min inköpslista inför kommande vår.


MELVIN

Idag klockan 13:26 blev jag faster till en perfekt liten pojke som har fått det finaste namnet, Melvin. Eller liten var kanske inte det rätta ordet, han är en ganska så stor pojke på 56 cm och 4300g. Han valde rätt dag att födas på, den 26e, vad annars? En månad efter min kusins födelsedag och två månader innan min. De flesta i vår släkt är födda 21, 26 eller 27. Dessutom är han sin far upp i dagen, en exakt kopia av Andreas. Hoppas verkligen att jag kan ta mig till Sundsvall på söndag så jag får gosa med lillgubben <3

/en stolt faster

REBECCA & FIONA



Läsvärd blogg: http://rebeccafiona.se/blogg/


MATAR GARDEROBEN LITE





Har beställt hem kanske världens snyggast blazer, hoppas den är lika fin när jag väl har den på mig bara. Slängde med ett par solbrillor när jag lix var igång också, man kan aldrig ha för många sunglasses!

Nu kan ju bara snön ta och försvinna också.


FREDAGSBILDER


Gabbi, Helle, jag och Lollo <3

ÅH JAG VILL HA SOMMAR NU


NITTONDE FEBRUARI TJUGOHUNDRATIO

Imorgon, eller rättare sagt om exakt 45 minuter i skrivandets stund, är dagen kommen. Dagen D, som jag väntat på ända sedan den första juli. Det är alltså beräknat att jag ska bli faster idag, för första gången. Åt en liten liten pojke. Kanske idag, kanske någon annan dag. Väntar med spänning!

HANDMASSAGE

Direkt efter jobbet idag gick jag till Klippoteket för att få handmassage av Soorya eftersom hon studerar vidare på sin nagelutbildning. Grymt skönt och något som man borde göra oftare! Det slutade även med att hon målade en ny färg på naglarna också, orange. Dags att göra om nagelförlängningen snart också, nu när alla som var så långa gått av..


SVINRYGG


Tre bilder på långhårsuppsättningen jag gjorde på gesällen.
Elin -"Inga bilder på nån blogg eller facebook nu!" Yeah right.


HELT PERFEKT




Andreas Grega, har ni inte lyssnat på honom har ni missat något.
Synd att jag inte hade börjat lyssna på honom när jag såg honom live, haha..


DET SKA BÖRJAS I TID

Igår bestämdes det att det blir fest i Övik med några av mina gamla frisörklassisar på fredag. Än så länge är det jag, Lovisa, Madde, Helle och Gabbi men jag hoppas på fler! För att citera sms:et jag fick av Gabbi tidigare idag "Längta sönder till fredag :D"!!!!!

Inte ens halva veckan har gått men jag börjar ladda upp med denna grymma låt redan nu, satan i gatan vad bra den är:


FETTISDAG?

Jag har inte ätit en enda semla idag och vet ni vad, jag kommer inte göra det heller. Istället har jag tränat, just det! Har börjat med step up på tisdagar och bodypump på torsdagar så den här fetmadagen kan slänga sig i väggen.



RÄTTNING AV GÅRDAGENS INLÄGG

DET HÄR var min kärlek igår, jag fick nog världens finaste allahjärtansdag-present av världens bästa HANNZOR.

Aaaaaaaaw <3





MIN KÄRLEK IDAG


LILLBUBBEN


MOT NORDINGRÅ

Klockan 19 ikväll åker jag och Elin till Nordingrå, vi ska hälsa på andra Elin tänkte vi. Har varit och handlat massa onyttigheter på ICA, så ikväll blir det melodifestivalen och lite catch up. Ska bli väääldigt trevligt!


Sundell, jag och Wennstig på studentdagen.


100213

Imorse när jag vaknade var jag skitdeppig över att helgen redan är över, var stensäker på att det var söndag. Det är ju lööördag! Fy fan så skönt. Vet inte alls vad som händer ikväll men Fia är ju hemma och räddar min helg så hon kanske har någon rolig idé!

Nu blir det lite frukost och sedan tror jag att jag ska bege mig ut in finvädret.


GLAD GLADARE GLADAST

Är jävligt nöjd nu ska ni veta, för JAG KLARADE GESÄLLPROVET IKVÄLL!

Skönt med stort S.



10 ton har äntligen lyfts från mina axlar.


SATURDAY NIGHT FEVER

Julia, Mimmi & jag



Mandis, Mimmi, jag & Julia





Gårdagens smink.


HÄRNÖSAND & PARTAJ

Det blev Härnösand istället för Sollefteå, bra val. Har iallafall nyss kommit hem, fick med mig en del tjusiga saker. Bl.a två par glasögon från specsavers (kommer om en vecka), ett par gråspräckliga leggings, tisha, strumpbyxor, två broscher, ett armband, sport-bh.. Var sugen på att köpa en till "knokk"-klocka men jag stog emot idag.
En mysig dag som avslutades på Subway!

Nu ska jag svida om och dra till Julia, vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ta vägen sedan men det löser sig.

Känner på mig att det blir en lyckad kväll vilket som! Adios amigos.



SNART DAGS



För vår igen, det får det lov att vara snart för igår bytte jag ut mina gamla vita converse till ett par nya. Har ju t.o.m orkat göra om designen på bloggen, dags att gå mot ljusare tider va! Jag vill ha vår nuuu. Imorgon ska jag och mamma åka till Sollefteå, strosa lite i affärer och fika. Lindex har ju en del fina grejer så helt omöjligt är det ju inte..
På kvällen väntar iallafall festligheter!


POPCORNKRYDDOR

Mmmmmm, beställde precis hem popcornkryddor. Ni ska veta att det är det godaste som finns, lätt min nya last. Hittils har jag bara provat "butter" och den är sjukt god, finns på de flesta biografer (t.o.m i Kramfors). Kernel Season's är den jag smakat men nu beställde jag från http://borgebykryddgard.jetshop.se/default.aspx, slängde även med "cheddar", värt ett försök iallafall!


MATTHEW

Lillbubben drog till storstan imorse, nämligen USA/Florida. Have fun and take caaare!


HOFFMAESTRO - YOUNG DAD



En skön en.


LITE SOMMAR PÅ DET HÄR SÅ





(har lånat bilder från några av mina lovely vänner)


RSS 2.0