GRYMTFRÄNTCOOLT

Den här videon fick jag nyss skickad till mig av Bagger. Om du vill bli glad, se den!


EN BRA HELG

En bra helg, det är precis vad jag har haft. Den har varit lugn samtidigt som jag har hunnit med en hel del. I fredags mötte jag och Elin upp Mimmi för middag på Träffen, det var ett riktigt kärt återseende. Kändes som att vi inte varit ifrån varandra en dag! Resten av kvällen spenderades hemma hos familjen Strinnholm på Tuvvägen där vi bara pratade hela kvällen, vi hade mycket att ta igen och surra om! Igår åkte jag till Kramfors, hälsade på Nicke och hans familj. På kvällen fick jag sällskap av min kusin Emelie, vi gick på Kramm och åt alldeles för mycket tacobuffé för fyrtio spänn och glass därefter. Idag tog jag bilen till Sundsvall, sprang in på Birsta City och köpte fyra nya ringar och tränade gesäll på Emelie, Martin och Eva. Gomaten fick jag också! Nu sitter jag här, har pratat med Bagger och nu Madde. Och bränt en skiva. Jupp, hej!


min älskling har varit här hela helgen och åker inte hem förns på tisdag <3


BRUTALT

Fick hem mina skor idag, duktigt jobbat dinsko. Endast tre dagar! Iallafall, det jag tänkte meddela är att dom är brutala. Fetare än jag trodde.. grymt.

NU FÅR DET VARA NOG!!!!!!!!!!!

FAN OCKSÅ! Vad har hänt med mig? Jag har ALDRIG tyckt om skor. Köpte nästa aldrig skor förut, men nu, när jag precis köpt tre par dyker det upp fler och fler konstant hela tiden.



Min mamma kommer slå ihjäl mig, men nu beställer jag fan dom längst upp..................


M.S



Nu ser jag väldigt mycket fram emot fredag, då jag äntligen ska få träffa Mimmi igen.
Min bästa vän som jag tappade bort någon gång får över tre år sedan.
Den vackraste människan jag känner <3

Håll fast vid era vänner.


VÄLKOMMEN HEM SISÅDÄR SEX VECKOR FÖR SENT




BAGGER LOLLO GABBI ANNA LINNÉA & JAG


EMMA

Sov gott lilla ängel <3


MUSCAT BY VAGABOND

Är namnet på min nya kärlek som fick följa med hem idag. Det sved rejält i plånboken men det är dom fan värda.. Nu väntar jag bara på att få hämta ut det sista paret av de två jag beställde på internet för sex veckor och tre dar sen. Tydligen hade det blivit något strul så en gåva skulle skickas med, ska bli intressant att se vad det är!

FLASHBACK

AAAAAH VAD GLAD JAG BLEV NU!
Jag hade totalt glömt bort den här låten tills nyss, när jag hittade den av en slump.

SÅ JÄVLA MYCKET MADDE & STUDENTEN -09!!!!!!



RSS 2.0